Marca Corona padlólap

 

A Marca Corona a legrégibb kerámiaipari cég  Sassuolo kerületben.1741-ben alapították,

A Marca Corona hosszú és lenyűgöző történetét a  Galéria Marca Corona , 2010-ben megnyitott cégmúzeumban jeleniti meg, amely 1741-től napjainkig meséli el a cég fejlődését, és átadja a kerámia értékét, amelyet a cég a büszkén mutat be.

A Galleria tartalmazza a "Museo della Fabbrica Rubbiani" múzeum kiállításait, melyet a 19. században a Contrada del Borgo műemlék mellett hoztak létre. Célja bemutatni a múlt és a jelen közötti vállalkozói és művészi kapcsolatot, a kézművesség iránti szenvedély és a kortárs termékek között.

A gyűjtemény magába foglalja a Marca Corona családi örökségét, és tanúja az elmúlt három évszázad sok technikai és stilisztikai változásának: kezdve az asztalteremmel és az első díszítőelemekkel, az utcanevekkel és házszámokkal ellátott lemezekre, majd végül díszített padlóra és falicsempékkel, amelyek a  mai minőségi ipari termékek előfutárai.

Ezt a helyet a Progettisti Associati tervezői stúdió úgy tervezte meg, mint multimédiás múzeumot, ahol a látogató nem csak a finom kiállítási tárgyakat csodálhatja meg, hanem történelmi és kulturális környezetben is elhelyezheti őket kimerítő video-, fénykép- és szövegdokumentációnak köszönhetően. Intenzív és interaktív érzelmi élmény. 
A látogatást 6 szobára oszthották, amelyek mindegyike más történelmi időszak történetét meséli el.

A Galéria iránt elkötelezett a Concorde csoport elnöke, Cirillo Mussini professzor. Szabadon látogatható magánszemélyek, ügyfelek és diákoknak. Akik kíváncsiak vagy érdeklődnek a művészetek iránt, letölthetik a részletes múzeumi útmutatót és a "Duecentocinquant'anni di Ceramica a Sassuolo" című könyvet (Sassuolo kétszázötven évnyi kerámiája), amely a Sassuolo csempe gyártást, körzetének lenyűgöző történetét mutatja be .
Made in Italy életérzés.

A produktív és kreatív folyamat minden lépése  Olaszországban valósul meg, a legkorszerűbb alapanyagok, a legfejlettebb technológiák és magasan képzett szakemberek segítségével, a környezetvédelem, valamint az egészségvédelmi és biztonsági előírások teljes körű betartásával.

A Marca Corona ma porcelán, kő alapanyagú burkolólapokat és fehér testű falburkolólapokat gyárt, amelyek képesek a legmagasabb technikai teljesítményt és az ellenállhatatlan megjelenést ötvözni. Teljes és sokoldalú termékcsalád, a Linea 1741-es kis méretektől kezdve, az időtálló vonzerőtől az innovatív 120x240-es lapokig és a Hi-Thick termékcsaládig kültéri használatra. A különféle tervezési igények kielégítése érdekében a Marca Corona saját projekt osztályát is létrehozta, hogy csúcstechnikai megoldásokat kínáljon az iparági szakembereknek.


Az éves termelési kapacitás: 6 500 000 négyzetméter
Éves forgalma: több mint 70 millió euró
Irodaterület: 1200 négyzetméter
Bemutatóterem: 600 négyzetméter
Alkalmazottak: 250

Ezek a számok azt mutatják be, hogy elkötelezett és sikeres vállalat, amely tudja hogyan kell ötvözi a történelmet az innovációval, a szenvedélyt a technológiával, a mély helyi gyökereket a nemzetközivé válással.

1982 óta tagja a Concorde csoportnak, amely az olasz tulajdonban lévő fő európai kerámiatársaság. 
A Marca Corona a nemzetközi piac legfelsőbb szegmenseibe nevezte be magát, mint az olasz stílus hírnöke az egész világon.

Marca Corona padlólap

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok