Dado Cereamica Padlólap

A Dado Ceramica egy kerámiaipari vállalat, amely kőporcelán és kétszeresen égetett csempéket gyárt lakossági és kereskedelmi célokra egyaránt.
Az 1980-ban alapított, San Matteo della Decimaban (Bologna), az Emilia Romagna régió kerámiagyártó kerületének szívében fekvő országban az elmúlt 37 évben az ország folyamatosan fejlődött mind a tervezés, mind a technológia szempontjából.

A hagyományosan kettős égetésű fali burkolólapjairól ismert, az évek során a cég egy sor porcelán kőkerámia padló- és falburkoló csempe kínálatát bővítette.
A Dado Ceramica ma kerámia felületek számos variócióját  gyártja, amelyben anyagában színezett , dekorációkkal díszített textúrákkal és grafikákkal, hogy minőségi és stílusos módon személyes kapcsolatot teremtsen bármilyen környezetben.

A társaság olasz stílusa és kivitele minden fő nemzetközi piacon ismerté vált, és megalapítása óta stabil, megkülönböztetett jelenléttel rendelkezik az olasz piacon. A Dado Ceramica vezeti az EcoDADO + Csoportot, amelyben együttműködik az Antica Ceramica Rubiera-val és a Cotto Petrus / Trial Ceramica-val.
A Dado Group mindig is a szolgáltatás sikerességének alapját tekintette a nyújtott szolgáltatás minőségének, ezért a Csoport úgy döntött, hogy bevezet egy Minőségirányítási Rendszert a vevői elégedettség folyamatos növelése érdekében. Ezt a célt szem előtt tartva, 2014 júliusában a Dado Group a TÜV Austria Cert GmbH-tól megkapta a tanúsítványt, miszerint a csoport vállalati szervezete megfelel az UNI EN ISO 9001 szabvány követelményeinek. A társaság környezetvédelmi vezetési rendszert is bevezetett, és 2015-ben megszerezte az ISO 14001 szabvány követelményeinek való megfelelés igazolását.

2016-ban megfelelés történt az UNI CEI EN ISO 50001: 2011 energiagazdálkodási rendszerek szabványának, amely lehetővé tette a Dado-csoport számára, hogy folyamatosan javítsa energiateljesítményét mind az energiahatékonyság, mind az energiafelhasználás és -fogyasztás szempontjából. Az e rendeletekben előírt ellenőrzések különösen szigorúak, és a vállalati összes részleget és funkciót érintik: tervezés és tervezés, ellátás, termékek és gyártási folyamat ellenőrzése, értékesítés, postai segítségnyújtás az összes márka számára. 2016-ban a csoport OH SAS 18001 tanúsítvánnyal is rendelkezik, amely figyelembe veszi a munkavállalók egészségét és biztonságát, garantálva a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszerekre előírt követelmények betartását.

2017-ben a csoport megkapta mind az UNI EN ISO 14021: 2016 tanúsítást (újrahasznosított anyag címkézése), mind a szingapúri zöld címkét. 2017-ben a Dado Csoport tagja lett a Green Building Council Italia-nak, egy független testületnek, amely fenntartható építési kultúra terjesztésére törekszik, és különösképpen előmozdítja a LEED vezetőségét az energia- és környezetvédelmi tervezés tanúsítási rendszerében. A Dado Group termékek legalább 40% -át tartalmaznak újrahasznosított alapanyagokból, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy LEED-jóváírást szerezzenek.

2017-ben a Dado Group Greenguard tanúsítvánnyal rendelkezik, az épületipar számára készített kerámiaanyagoknak köszönhetően, amelyek megfelelnek a szigorúbb határértékeknek a kémiai kibocsátásokra és az illékony szerves vegyületekre (VOC). A társaság eleget tesz a beltéri levegőminőség (IAQ) javításához szükséges előírásoknak.

2018-ban a Dado Group megkapta az UPEC tanúsítványt. Ez szigorú tesztek révén lehetővé teszi a speciális felhasználásra legmegfelelőbb termékek meghatározását műszaki jellemzőik alapján, és tükrözi a csoport által a legújabb technológiákba történő beruházások és a környezetvédelem tiszteletben tartásával járó magas színvonalú szabványokat.

Dado Cereamica Padlólap

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok